Happie zijn op de werkvloer

HappiEoffice staat voor een fijne werkomgeving waar werknemers zich prettig voelen en daardoor gelukkig zijn en beter gaan presteren. Door bij nieuwe werkplekconcepten de medewerkers te betrekken in het ontwerpproces zal zo min mogelijk weerstand volgen tegen de veranderingen die anders werken met zich mee kan brengen. Opdrachtgevers moeten inzien dat het investeren in een fijne werkomgeving waar werknemers gelukkig zijn, meer is dan alleen een mooi interieur.  Een prettige werkomgeving maakt dat werknemers voor jouw bedrijf kiezen en je daarmee talent aan je bindt. Gelukkige werknemers maken een bedrijf succesvol. Door op deze manier naar de totale werkomgeving te kijken en het te gaan zien als een bedrijfsmiddel in plaats van een kostenpost wordt het een investering met een gegarandeerd succes.

Deze workshop geeft inzicht hoe een fijne werkomgeving vorm te geven door samen de keuzes te maken. Een werkomgeving moet optimaal faciliteren, zowel voor het werken als in het onderhouden van contacten. Licht, lucht, akoestiek, en vormgeving draagt mede bij dan alleen een mooi interieur.  Naast het feit dat werknemers met plezier naar hun werk komen, stimuleert een goede werkomgeving ook de creativiteit en productiviteit.

Uit cijfers blijkt ook dat het ziekteverzuimpercentage 30% daalt als werknemers werken in een HappiEoffice. Door hierbij gebruik te maken van gezonde materialen, planten en solartubes verbeteren we de frisse lucht, licht en akoestiek in de ruimte. Maar ook door meer variatie en een beter aanbod van
werkplekken voor verschillende type werk. Door samen een gezonde en prettige werkomgeving te maken zul je gelukkiger zijn en beter presteren: en dat levert ook nog eens geld op! Op termijn betaalt een goed kantoor zich dubbel en dwars terug.
Circulaire huisvesting als bedrijfsmiddel voor meer geluk op de werkvloer!

De deelnemer gaat realiseren hoeveel meer impact het heeft om te investeren in een prettige werkomgeving voor de werknemers. Wil je meer rendement dan ligt investeren in een snellere computer voor de hand. Echter zal de het échte verschil gemaakt worden door te beseffen hoe belangrijk een Happie werknemer is voor het bedrijf. Na de  workshop zien mensen in dat het hebben van een Happie werknemer meer oplevert. Ze gaan zien dat huisvesting als bedrijfsmiddel lonend is. Het eerste deel zal vooral getond worden hoe je om kunt gaan met een bottumup ontwerp proces, maar ook de zin en onzin van bepaalde ingrepen. Het tweede uur is er vooral gelegenheid om vragen te stellen en kijken we naar verschillende type werkvormen en hoe zaken hierin op een andere manier geregeld kunnen worden.

Als je de doorlopen stappen op je kantoor met de mensen op de werkvloer doorloopt zal je organisatie zichtbaar beter scoren. We sturen je een handout na en vragen kun je blijven stellen via de mail zodat je veranderingen niet alleen hoeft door te voeren.

Na afloop van de workshops krijgen alle deelnemers een hand-out van de presentatie en een certificaat van deelname uitgereikt.

Andere workshops