Door innovaties de kwaliteit laten stijgen en kosten te besparen

De wereld verandert en de veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. De komende tijd zullen bedrijven dan ook meer en sneller veranderingen ondergaan dan gedurende de afgelopen twintig jaar. Trends die iedere onderneming zullen raken, zowel uit de profit als non profit sector, maar ook trends die kansen bieden voor groei in de business. Het tijdig onderkennen van innovaties en deze inzetten en toepassen biedt de facilitair manager kansen om meer kwaliteit te bieden tegen gelijkblijvende of mindere kosten.

In deze workshop leren deelnemers hoe zij op een makkelijke manier innovaties kunnen vinden en volgen om deze als gebouwbeheerder en facilitair manager op het juiste moment in projecten op te nemen. Waarmee dan:
- Geld kunt besparen
- Hogere klanttevredenheid kunt realiseren 
- Efficiënter kunt werken 
- Duurzamer kunt zijn
- Maatschappelijke problemen op kunt lossen

Deelnemers van de workshop leren hoe zij blijvend op de hoogte kunnen zijn over de laatste innovaties op het eigen vakgebied, waarmee u een voorspong kunt krijgen op anderen. Daarnaast leren zij te observeren en innovaties te beoordelen op de toegevoegde waarde, kosten en baten verhouding en de risico’s.

 Na afloop krijgen deelnemers een certificaat van deelname uitgereikt.

Ook kan men zich laten opnemen in het E&R Register QSAM. (Qualified Smart Asset Manager)

Andere workshops