Hoe ontdek je de uitweg naar de ideale werkplek?

Vertaal de strategie van je organisaties naar de beste werkomgeving met de overtuiging dat huisvesting meer is dan stenen maar een tool om een bedrijf vooruit te helpen. Er zijn allemaal trends in de werkomgeving en uitdagingen binnen een bedrijf. Maar hoe koppel je die aan elkaar op een slimme en goede manier? Hoe vertaal je de ambities naar de werkomgeving zonder in valkuilen te vallen of voor dichte deuren te staan? En welke trends zijn de moeite waard? In deze praktische workshop krijg je meerdere sleutels in handen om tot een goede werkende oplossing te komen.  

Niet praten maar doen. De handen uit de mouwen en aan de slag ermee. Door te doen en te ervaren wordt in verschillende spelvormen de theorie direct toegepast. De opdrachten worden per team uitgevoerd en worden uiteindelijk de sleutel tot succes.  Je weet dan hoe een bezettingsgraadonderzoek werkt, hoe voer je het slim uit en hoe interpreteer je de uitkomsten. Relatiediagrammen, activiteiten profielen, vlekkenplannen alles komt aan bod. Jij weet straks welke ingreep je nu het beste kan doen in een huidig pand om de samenwerking te verbeteren. Of dat verhuizen misschien toch een betere optie is. Alle wegen worden verkend en kamers gaan open. Leren door te ervaren en te doen.

Tijdens de workshop komen verschillende spellen en opdrachten langs die ook in jouw organisatie gebruikt kunnen worden. Veel kan direct in de praktijk gebracht worden en soms is de oplossing in een ander pand beter realiseerbaar. In dat geval is een blik op het huurcontract noodzakelijk. Wat zijn de verplichtingen en kansen in uw huidige situatie?  

Na afloop van de workshops krijgen alle deelnemers een hand-out van de presentatie en een certificaat van deelname uitgereikt.

Andere workshops