Inspiratiesessie Happy Talents

Een moderne werkgever is geen “baas”, maar een leidinggevende die uitgaat van persoonlijke ontwikkeling en mensen selecteert en stuurt op basis van hun kwaliteiten. Een ondernemer die zichzelf voortdurend de vraag stelt hoe medewerkers gemotiveerd worden en blijven, creëert gelukkige medewerkers, die 31% productiever, 300% creatiever en 66% minder ziek zijn. Ze hebben meer energie en zijn meer betrokken bij de organisatie. Hierdoor dragen ze bij aan een positief bedrijfsresultaat. Bovendien hebben tevreden medewerkers meer zelfvertrouwen: ze behalen meer doelen, zijn gastvrijer, meer gefocust op kwaliteit en meer gemotiveerd.  

Daarnaast geeft Happy Talents inzicht in de verschillen tussen de generaties die zich op de werkvloer bevinden. De nieuwe generatie heeft hoge verwachtingen van werkgevers. Door in te spelen op deze verwachtingen wordt het beste talent aangetrokken en behouden.

Oftewel geluk op de werkvloer gaat niet vanzelf. Houd je business booming, want: hoe gelukkiger de werknemers, hoe beter een bedrijf presteert.

Na afloop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname.

Andere workshops