Kies uw workshops

Welkom

Voor facilitair managers en verantwoordelijken is actuele kennis van facilitair management en gebouwbeheer onontbeerlijk. HoLaPress Congresbureau draagt met zijn Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer ertoe bij, dat u deze benodigde kennis gaat vergaren; op de snelst mogelijke wijze, tegen de laagste investering en volgens de jongste inzichten.

De workshops zijn interactief opgezet. Het leren met en van elkaar staat voorop. Na een introductie over de laatste ontwikkelingen van het onderwerp door de workshopleider staan uw vragen en antwoorden centraal. Zodoende krijgt u niet alleen de jongste inzichten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, maar doet u ook veel praktische kennis over het workshoponderwerp op.

De opzet van de dag is strak, maar eenvoudig. Bij iedere workshop is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Op basis van volgorde van inschrijving worden de deelnemers ingedeeld. Iedere workshop duurt twee uur met halverwege een rook-koffiepauze van 5 minuten. Tijdens de lunchtijd zullen er broodjes en drinken worden geserveerd.

Programma

 • 09.00 Ontvangst met koffie

 • 09.30 Eerste workshop

 • 11.30 Pauze (met lunch)

 • 12.00 Tweede workshop

 • 14.00 Pauze

 • 14.15 Derde workshop

 • 16.15 Netwerkborrel

Onze workshopleiders

Hans Bloemen

Hans Bloemen

Managing Partner Ucility, Ucility

Jan van Bon

Jan van Bon

SURVUZ

Maurits Buitelaar

Maurits Buitelaar

Sr. Projectmanager / consultant, Ucility

Silvia de Haan

Silvia de Haan

Solved

Hubert van Keulen

Hubert van Keulen

Van Keulen Ontwerp

Jaap Kloos

Jaap Kloos

Teamleider opleiding Facility Management Haagse Hogeschool, Haagse Hogeschool

Harry Melchers

Harry Melchers

Herman Oving

Herman Oving

Cloud Garden

Joost Ploos van Amstel

Joost Ploos van Amstel

Eigenaar/Directeur, Ploos Energiestrategie

Timo Vernooij

Timo Vernooij

Slimme gebouwen, betere prestaties, FourlQ

Gérard Wolbert

Gérard Wolbert

Management & businesscoach, trainer, Wolbert Development

René van Zon

René van Zon

Directeur ProTaction, ProTaction

Praktisch

HoLaPress Congresbureau heeft maatregelen getroffen voor haar deelnemers waardoor zij optimaal kunnen deelnemen aan de kennisdagen. Hierbij volgen wij strikt het protocol van de trainingslocatie. Klik hier voor het protocol verantwoord naar een (bedrijfs)-opleiding afkomstig van de Nederlandse raad voor Trainingen en opleidingen. (de RIVM richtlijnen zijn hierin leidend). Ook attenderen wij u op de gezondsheidscheck om mogelijke risico’s op de locaties te beperken.

HoLaPress Congresbureau
Postbus 625
5550 AP Valkenswaard
Tel. +31 (0)40 - 208 60 00
Btw-nr. HoLaPress Congresbureau: NL8108.05.303.B01

Per inschrijving van 3 workshops: € 369,- (excl. btw). Inbegrepen zijn lunch, koffie en documentatiemateriaal.

Inschrijven voor de Kennisdag Facilitair management & Gebouwbeheer is uitsluitend mogelijk door het inschrijfformulier compleet in te vullen en te verzenden via de website of te sturen naar HoLaPress Congresbureau, postbus 625, 5550 AP Valkenswaard. Faxen kan ook: +31 (0)40 - 208 60 69.

Onmiddellijk na inzending krijgt u een bevestiging van aanmelding, vergezeld van de factuur. In de week voor aanvang van de Kennisdag Facilitair management & Gebouwbeheer ontvangt de deelnemer de overige gegevens van de workshop. Van recht op deelname is alleen sprake nadat de factuur is voldaan.

De investeringskosten bedragen € 369,00 voor drie workshops, verspreid over de gehele dag. In dit bedrag is koffie/thee, een documentatiemap en/of hand-out na afloop van iedere workshop inbegrepen. De schriftelijke documentatie zal uitsluitend aan de deelnemers van iedere afzonderlijke workshop worden uitgereikt en is niet apart verkrijgbaar.

Deelnemers die verhinderd zijn, kunnen zich tot 6 weken vóór aanvang van het evenement schriftelijk afmelden. In dit geval wordt alleen € 35,00 aan administratiekosten in rekening gebracht. Voor afmeldingen na die tijd is men het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Uiteraard kunnen deelnemers zich in alle gevallen laten vervangen door een collega. In dat geval zal € 75,00 aan administratie- en annuleringskosten in rekening worden gebracht. Afmelding kan uitsluitend schriftelijk gebeuren bij het secretariaat, HoLaPress Congresbureau, postbus 625, 5550 AP te Valkenswaard.

De deelnemer mag het lesmateriaal uitsluitend zelf gebruiken. Alle auteursrechten berusten bij HoLaPress Congresbureau.

Voor iedere workshop geldt een maximum van 20 deelnemers. Bij overschrijving of bij onvoldoende belangstelling houdt HoLaPress Congresbureau zich het recht voor een workshop te annuleren en/of de deelnemers te plaatsen bij een vergelijkbare workshop op dezelfde dag. Bij annulering door HoLaPress Congresbureau zal het volledige inschrijfgeld worden terugbetaald.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Rooijakkers, tel +31 (0)40 - 208 60 00 of deelnemen(at)kennisdagenfacilitair(dot)nl.

Contact

Organisatie
HoLaPress Congresbureau
Postbus 625
5550 AP Valkenswaard
Tel. +31 (0)40 - 208 60 00


Btw-nr. HoLaPress Congresbureau: NL8108.05.303.B01

Privacyverklaring